Digitale Cd'er

 

Følgende Cd'er er digitale udgivelser som fx. kan købes og downloades ved Itunes og andre digitale butikker. Nedenstående er link til cdbaby distributør.

Hensigten med digital single cd'erne er, at skabe nogle ganske særlige vibrationer, hvormed vi kan bringes i en særlig tilstand ud over den almindelige nydelse af kunstnerisk musik ind i en meget dyb indre oplevelse, som er oplevelsesrig og virker beroligende og afstressende. I denne særlige tilstand berøres vore psykiske centre og forbinder os med vor åndelige kilde.

De enkelte titler viser musikkens konkrete indhold og det er nødvendigt at visualisere det valgte emne for at opnå gode resultater, Det kan også være en fordel at gentage afspilningen for eksempel ved at sætte pÃ¥ repeat, for ikke at blive forstyrret i meditationen og for at kunne opnå fordybelse i meditationen.

Dermed bliver det muligt at afbalancere sindet og opnå den vigtige vekselvirkning mellem sjæl og krop således, at vi opnår den rigtige orden på livsstrømme i kroppens psykiske centre. På den måde udvikles kroppens sundhed og sjælens evner, det giver mulighed for at dybdemeditere på det valgte emne, som samtidig har en afslappende og healende effekt.

link til itunes

App Icon Apple Music